• Projectontwikkelaar bij Rialto Vastgoedontwikkeling
  • Uitdagende rol bij de specialist in centrumgebieden
  • 5 tot 10 jaar werkervaring

Bedrijfsprofiel Rialto Vastgoedontwikkeling

Wij zijn een vastgoedontwikkelaar die gespecialiseerd is in het realiseren van vitale en aantrekkelijke centrumgebieden. Onze kwaliteit zit hem in het ontwerpen van winkelcentra waarmee zowel economisch als sociaal perspectief worden geboden. De combinatie van lokale ondernemers, landelijke winkelketens en woningbouw is de perfecte mix die zorg draagt voor het welzijn van  bewoners, consumenten en ondernemers (winkeliers). Samen zorgen zij voor het bruisende hart van een dorp, wijk of stad.

Wij fungeren graag als partner en spin in het web waarbij wij een goede samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. Dit heeft geresulteerd in een track record met aantrekkelijke en sterk functionerende projecten waar wij trots op zijn.

Wij zijn zowel zakelijk als financieel volledig onafhankelijk en realiseren onze projecten met een compact team van vastgoedprofessionals. Samen met Rialto Vastgoedmanagement hebben wij ook alle disciplines in eigen huis, van initiatief tot en met exploitatie.

Wij zoeken:

Een ervaren projectontwikkelaar met eigen initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen om samen met ons de projecten tot een succes te maken. Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding met een bouwkundige of vastgoed gerelateerde richting. Je hebt 5 tot 10 jaar relevante werkervaring opgedaan bij een vastgoedorganisatie, bij voorkeur bij een ontwikkelaar of in de detailhandel

Je bent enthousiast en gedreven, resultaatgericht, je beschikt over analytisch vermogen, je hebt commerciële kwaliteiten en je bent klantgericht. Je hebt affiniteit met diverse aspecten rondom ruimtelijke ontwikkeling, waaronder kennis van (bouw)regelgeving. Dit alles combineer je met een flexibele, leergierige en actieve werkhouding.

Functieprofiel:

Als projectontwikkelaar ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je projecten van initiatief tot aan de oplevering. Tevens begeleid je acquisities, haalbaarheidsonderzoeken en marktanalyses. Je verzorgt presentaties, doet verslaglegging van jouw projecten en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie binnen een informele, creatieve en ondernemende werkomgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur en korte communicatielijnen. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden en bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing.

Contact:

Ben je na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden, stuur dan je motivatie en CV via email naar ons toe. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Kees Schipper, directeur Rialto Vastgoedontwikkeling, per telefoon 06 50 25 51 90 of mail k.schipper@rialtovastgoed.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.