Tilburg, 9 november 2015 Het European Retail Fund (ERF) van Savills Investment Management (voorheen: Cordea Savills), heeft van Rialto Vastgoedontwikkeling het retailpark “Aabe Fabriek “ te Tilburg aangekocht.Het retailpark “AaBe” betreft uiteindelijk zo'n circa 30.000 m² bvo aan winkelruimten ten behoeve van een wijkwinkelcentrum en verder PDV / GDV. Het 1e deel betreft het wijkwinkelcentrum, welke inmiddels volledig verhuurd is, met huurders als Jumbo, LIDL, Zeeman en Kruidvat is recentelijk aan het European Retail Fund (ERF) geleverd. Het 2e deel, met huurders als Blokker Holding (met de formules Blokker Tuin, Xenos, Intertoys, Leen Bakker en Big Bazar), BeterBed, SwissSense, BCC en Buitenhof is inmiddels in aanbouw en zal in 2 fasen in 2016 en 2017 aan het European Retail Fund worden geleverd.


Het retailpark “AaBe” is / wordt gerealiseerd in het rijksmonumentale fabriekscomplex van voormalige dekenproducent AaBe.

ERF heeft hierbij tevens een langjarige vastgoedmanagement-overeenkomst met Rialto Vastgoedmanagement en Savills Property Management.


Savills Investment Management werd geadviseerd door DeltaState makelaars en Simmons & Simmons advocaten en Tagis-Savills. Rialto Vastgoedontwikkeling, werd geadviseerd door SuperVastgoed en Hermanides-advocaten.