TETERINGEN 21 december 2017, De bewoners van Teteringen kunnen voor de dagelijkse boodschappen binnenkort terecht in eigen ‘dorp’. Op dinsdag 19 december 2017 heeft het college van B&W de anterieure overeenkomst m.b.t. de herontwikkeling van ‘De Scheperij’ in Teteringen goedgekeurd. Binnenkort zullen de gemeente Breda en Cuore Ontwikkeling B.V. deze samenwerking met een handtekening bezegelen.

 

JUMBO, reeds gevestigd in winkelcentrum ‘De Scheperij’ zal verhuizen naar een nieuwe winkel binnen het plangebied, de supermarkt zal aangevuld worden met een discount supermarkt en diverse winkels voor de dagelijkse boodschap. De heronwikkeling van ‘De Scheperij’ zal een combinatie van wonen en winkelen zijn.

 

De ontwikkeling omvat circa 3.800 m2 bvo aan commerciële ruimten, 31 appartementen gelegen boven de winkels (verdeeld over 3 lagen) en circa 180 parkeerplaatsen voor zowel de bewoners als de consument.

 

Teteringen is volop in groei, onlangs is het gehele wijkcentrum met maatschappelijke voorzieningen vernieuwd en er worden nog steeds huizen bijgebouwd. In 2016 telde Teteringen 7.500 inwoners. De ontwikkeling van een nieuw winkelcentrum komt ook als geroepen.

 

‘De Scheperij’ is een ontwikkeling van Cuore Ontwikkeling B.V. (50% BPD Ontwikkeling 50% Rialto Vastgoedontwikkeling) in samenwerking met de gemeente Breda.