LIENDEN, 22 november 2017 Eindelijk is het zover.. Dat waren de eerste woorden van Wethouder de Ronde die het openingswoord hield voor de opening van het winkelcentrum Midden-Betuwe in Lienden. Adrie Timmer, oud C1000 / Jumbo ondernemer , mede-eigenaar en initiatiefnemer is samen met Rialto Vastgoedontwikkeling lang bezig geweest om deze ontwikkeling van een prachtig winkelcentrum in Lienden neer te zetten. Met de komst van de ALDI, HEMA, Kruidvat, Etos, Gall&Gall, Lokale banketbakker, lokale bloemist en de verbouwing van de JUMBO heeft dit winkelcentrum een enorme aantrekkingskracht in de regio. 

31 maart 2017 is gestart met de bouw, daar waar vandaag de opening van het winkelcentrum was. Iedereen heeft zich voor 300% ingezet om deze datum te behalen en tot een succes te maken. 

Het totale Project telt zo'n 10.000 m2 aan winkels en ca. 410 gratis parkeerplaatsen. Fase 1 is nu gereed, en mogelijk worden de bestaande Houthallen nog omgebouwd voor commerciële doeleinden en eventuele toevoeging van horeca.