Een heldere en duidelijke presentatie was een eerste reactie van de commissieleden. Na het ondertekenen van de intentieovereenkomst in 2017 met de gemeente Laarbeek voor de herontwikkeling van de Heuvel hebben Rialto en de gemeente achter de schermen gewerkt aan een passende invulling voor de Heuvel in Lieshout. Begin van dit jaar zijn deze concept plannen aan diverse Laarbeekse belangengroepen en de direct omwonende gepresenteerd. Woensdag 16 september was het moment waarop ook de commissie geïnformeerd werd. Positief uitten de commissieleden zich over het feit dat er eindelijk iets gaat gebeuren op de Heuvel, daarbij werden nog wel de nodige vragen gesteld over het parkeren, de invulling van de winkels, de woningen en de verkeersafwikkeling. 

Aan de Heuvel en aan de Dorpsstraat, komt de Jumbo supermarkt, die momenteel verderop in de Dorpsstraat gelegen is. Naast de supermarkt is ruimte voor circa 450 m2 aan detailhandel. Daarboven komen twee woonlagen met circa 20 appartementen. Tevens komen er op het plein en rondom de bebouwing circa 120 parkeerplaatsen.

De eerste stap is gezet en nu dient het plan nog verder uitgedetailleerd te worden. De vervolgstappen zijn ateliersessies met de heemkundekring, stedenbouwkundige en architecten, en inloopavonden voor inwoners van Lieshout.