Zeist 31 oktober 2018, Een feestelijke dag voor de bewoners van Zeist West. Het winkelcentrum waar men al jaren op wacht gaat er dan eindelijk komen. Winkelcentrum de Clomp zal straks bestaan uit  ca. 7.800 m² bvo winkelruimten ca. 66 huur appartementen vrije sector en ca. 300 openbare parkeerplaatsen op het maaiveld. 

De middag begint in ontmoetingscentrum De Koppeling met een inleidend verhaal over de historie en de herontwikkeling van het winkelcentrum door Mark Titulaer (ontwikkelaar) ven Kees Schipper (directeur) van Rialto Zeist. Wethouder Wouter Catsburg doet in zijn speech een woord van dank aan alle partijen die door de jaren heen mee hebben gewerkt en betrokken waren bij het proces en de herontwikkeling van winkelcentrum De Clomp. 

Na de koffie en Bossche bollen was het tijd voor het slaan van de eerste paal. Vertegenwoordiging vanuit de Plan Begeleiding Groep de ondernemers, Wethouder Catsburg en Kees Schipper namen gezamenlijk deze taak op zich. En na een paar keer goed op de paal te hebben geslagen regende het confetti.   

De beelden van het plan zijn nu zichtbaar op de bouwplaats en de website voor de verhuur van de woningen is na dit moment live gegaan. 

Het huidige winkelcentrum blijft voor de consument geopend en bereikbaar tot aan de opening van de nieuwe winkels. De verwachtte opening van de winkels is gelegen in het eerste kwartaal van 2020. Bouwblok A en B wordt als eerste gerealiseerd, hierin zullen o.a. de Albert Heijn, DEEN, Kruidvat en ZEEMAN zich vestigen. Waarna aansluitend het laatste blok C met o.a. de ALDI supermarkt gerealiseerd zal worden. 

Er zijn nog enkelen winkelruimten te huur, voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons : 

bel naar : 073 - 751 17 88

mail naar : verhuur@rialtovastgoed.nl 

Voor meer informatie over de woningen en het laatste nieuws omtrent het winkelcentrum kunt u terecht op : 

www.wonenindeclomp.nl