Bedrijf

Rialto Vastgoedmanagement B.V. is gespecialiseerd in property- en assetmanagement van winkel- en woonvastgoed. Onze doelstelling is voor eigenaren en huurders tot optimale prestaties van hun vastgoed te komen. Opdrachtgevers zijn institutionele en private eigenaren, waartoe ook aan Rialto gelieerde vastgoedbeleggers behoren. Wij zijn gedreven denkers én doeners, en zien ons werk als maat- en mensenwerk. Meer informatie op: www.rialtovgm.nl.

 

Functie

Vanwege onze groeiende (vastgoed)portefeuille zijn wij op zoek naar een vastgoedmanager, die zelfstandig kan werken aan het commercieel, technisch en administratief management van toegewezen portefeuilles en/of objecten. Tot de werkzaamheden behoren contractmanagement en (weder)verhuur, onderhouds- en servicemanagement, aansturing van de verhuur- en vastgoedadministratie en rapportages aan de opdrachtgever.

 

Wie zoeken we?

Ambieer je een carrière in de wereld van vastgoedbelegging, -management en –(her)ontwikkeling?

Heb je een afgeronde HBO-of MBO-opleiding, en relevante werkervaring bij een managementbureau, vastgoedbelegger, ontwikkelaar of bouwbedrijf? Ben jij proactief, gedreven, klant- en oplossingsgericht, flexibel, nauwgezet? Ben je zowel commercieel, technisch als financieel voldoende onderlegd? Hou je van denkwerk én handwerk, en verstoort tijddruk niet jouw rust en overzicht?

 

Wat bieden we?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, in een gedreven en enthousiast team. De doelstelling is een vaste waarde in ons team te worden. Deeltijd is mogelijk. De standplaats is Vught, met een werkplek in ons nieuwe, inspirerende kantoor in een groene omgeving.

 

Sluit dit profiel aan op jouw ambitie en denk je er goed in te passen?

 

Mail dan vrijblijvend je CV en motivatie naar: b.jeucken@rialtovastgoed.nl of bel +31(0)6-46149724.