• rialtobrugzonderlijn Ons team


HR1409 Rialto Tilburg 058
Rico van den Eijnde

Rico is na zijn studie Planologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en zijn studie Bouw- en Vastgoedeconomie aan de Universiteit van Amsterdam gaan werken als marktonderzoeker bij Blauwhoed, waarna hij in 1991 is begonnen als manager vastgoed bij Wereldhave. Daarna volgde een langere periode bij Foruminvest . Na zijn periode als projectontwikkelaar bij deze bedrijven heeft Rico in 2001 Rialto Vastgoedontwikkeling opgericht. Rico richt zich zowel op de planologische, commerciële, financiële als juridische aspecten van de projecten.

DSC 0382
Ilona Janssen

Ilona is na haar studies Small Business and Retail Management aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam begonnen op de afdeling Winkelbouw en Onroerend Goed bij Beter Bed B.V. Hier beheerde zij als assistent manager vastgoed de portefeuille. Waarna zij eind 2014 is begonnen als manager verhuur bij Rialto Vastgoedontwikkeling. In mei 2020 heeft ze haar MRE studie aan de TIAS School for Business met succes afgerond. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het (commerciële) voortraject en de verhuuropgave van diverse centrumplannen.

HR1409 Rialto Tilburg 054
Lina van Ruler

Lina is na haar studie Economie & Accounting aan Monash University te Melbourne begonnen bij F&A dept. van P.T. Imeco Inter Sarana te Jakarta. Binnen P.T. Imeco Inter Sarana heeft zij verschillende functies bekleed, van Trade Revenue Controller tot Supervisor Sales Administration & Commercial. Medio 1996 verhuisde zij van Indonesië naar Nederland. Na een lange periode werkzaam bij Agrifrim Feed is zij sinds september 2012 begonnen als office manager bij Rialto Vastgoedontwikkeling. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de financiële administratie en beheren van alle in en uitgaande informatiestromen van objecten, projecten en vennootschappen.

HR1409 Rialto Tilburg 084
Kees Schipper

Kees is na zijn studie Civiele Techniek aan de HTS en vervolgens bedrijfskunde aan Universiteit van Nyenrode gaan werken als projectontwikkelaar bij Heijmans Vastgoed. Binnen Heijmans Vastgoed is hij in de volle breedte van de vastgoedontwikkeling actief geweest, van woningbouw en commercieel vastgoed tot gebiedsontwikkeling alsmede het grondbedrijf. Na verschillende management en directiefuncties bij Heijmans te hebben bekleed is Kees sinds 2012 samen met Rico van den Eijnde directeur van Rialto Vastgoedontwikkeling. Kees is met name verantwoordelijke voor de interne organisatie en de ontwikkel- en realisatietrajecten.

HR1409 Rialto Tilburg 067
Mark Titulaer

Mark is in 2002 afgestudeerd aan de faculteit Bouwkunde in vastgoedmanagement aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na dienstverbanden bij woningcorporatie De Kleine Meierij en projectontwikkelaar Built to Build heeft hij inmiddels een brede ervaring opgedaan in de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, uiteenlopend van maatschappelijk vastgoed tot woon- en commercieel vastgoed. Sinds 2009 is Mark werkzaam voor Rialto Vastgoedontwikkeling als projectontwikkelaar waar hij zich in de volle breedte bezig houdt met de ontwikkeling en realisatie van centrumplannen.

Simon 2
Simon Kant

Simon is na zijn studie Vastgoed en Makelaardij (Hogeschool Rotterdam) in het najaar van 2018 gestart bij Maas-Jacobs Vastgoed B.V. als projectontwikkelaar van woningbouwprojecten. Tijdens zijn studie was hij tevens parttime werkzaam bij MVGM als verhuurmedewerker. Sinds 2021 is Simon werkzaam voor Rialto Vastgoedontwikkeling als projectontwikkelaar waar hij zich bezig houdt met de ontwikkeling en realisatie van diverse centrumplannen.