• rialtobrugzonderlijn Ons team


HR1409 Rialto Tilburg 058
Rico van den Eijnde

Rico is na zijn studie Planologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en zijn studie Bouw- en Vastgoedeconomie aan de Universiteit van Amsterdam gaan werken als marktonderzoeker bij Blauwhoed, waarna hij in 1991 is begonnen als manager vastgoed bij Wereldhave. Daarna volgde een langere periode bij Foruminvest . Na zijn periode als projectontwikkelaar bij deze bedrijven heeft Rico in 2001 Rialto Vastgoedontwikkeling opgericht. Rico richt zich zowel op de planologische, commerciële, financiële als juridische aspecten van de projecten.

DSC 0382
Ilona Janssen

Ilona is na haar studies Small Business and Retail Management aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam begonnen op de afdeling Winkelbouw en Onroerend Goed bij Beter Bed B.V. Hier beheerde zij als assistent manager vastgoed de portefeuille. Waarna zij eind 2014 is begonnen als manager verhuur bij Rialto Vastgoedontwikkeling. In mei 2020 heeft ze haar MRE studie aan de TIAS School for Business met succes afgerond. Sinds 2022 is Ilona werkzaam als projectontwikkelaar waar zij zich in de volle breedte bezig houdt met de ontwikkeling en realisatie van centrumplannen.

HR1409 Rialto Tilburg 054
Lina van Ruler

Lina is na haar studie Economie & Accounting aan Monash University te Melbourne begonnen bij F&A dept. van P.T. Imeco Inter Sarana te Jakarta. Binnen P.T. Imeco Inter Sarana heeft zij verschillende functies bekleed, van Trade Revenue Controller tot Supervisor Sales Administration & Commercial. Medio 1996 verhuisde zij van Indonesië naar Nederland. Na een lange periode werkzaam bij Agrifrim Feed is zij sinds september 2012 begonnen als office manager bij Rialto Vastgoedontwikkeling. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de financiële administratie en beheren van alle in en uitgaande informatiestromen van objecten, projecten en vennootschappen.

HR1409 Rialto Tilburg 084
Kees Schipper

Kees is na zijn studie Civiele Techniek aan de HTS en vervolgens bedrijfskunde aan Universiteit van Nyenrode gaan werken als projectontwikkelaar bij Heijmans Vastgoed. Binnen Heijmans Vastgoed is hij in de volle breedte van de vastgoedontwikkeling actief geweest, van woningbouw en commercieel vastgoed tot gebiedsontwikkeling alsmede het grondbedrijf. Na verschillende management en directiefuncties bij Heijmans te hebben bekleed is Kees sinds 2012 samen met Rico van den Eijnde directeur van Rialto Vastgoedontwikkeling. Kees is met name verantwoordelijke voor de interne organisatie en de ontwikkel- en realisatietrajecten.

HR1409 Rialto Tilburg 067
Mark Titulaer

Mark is in 2002 afgestudeerd aan de faculteit Bouwkunde in vastgoedmanagement aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na dienstverbanden bij woningcorporatie De Kleine Meierij en projectontwikkelaar Built to Build heeft hij inmiddels een brede ervaring opgedaan in de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, uiteenlopend van maatschappelijk vastgoed tot woon- en commercieel vastgoed. Sinds 2009 is Mark werkzaam voor Rialto Vastgoedontwikkeling als projectontwikkelaar waar hij zich in de volle breedte bezig houdt met de ontwikkeling en realisatie van centrumplannen.

Simon 2
Simon Kant

Simon is na zijn studie Vastgoed en Makelaardij (Hogeschool Rotterdam) in het najaar van 2018 gestart bij Maas-Jacobs Vastgoed B.V. als projectontwikkelaar van woningbouwprojecten. Tijdens zijn studie was hij tevens parttime werkzaam bij MVGM als verhuurmedewerker. Sinds 2021 is Simon werkzaam voor Rialto Vastgoedontwikkeling als projectontwikkelaar waar hij zich bezig houdt met de ontwikkeling en realisatie van diverse centrumplannen.

René Hoeben

In zijn lange carrière is René altijd bezig geweest met retail, horeca en de daarbij passende ruimtelijke mogelijkheden. Na zijn opleiding aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen op het gebied van Management en Organisatie, de Bestuursacademie en een deeltijdstudie Rechten aan de Erasmus Universiteit heeft René gewerkt bij gemeenten, Kamer van Koophandel en vervolgens McDonald’s, Kentucky Fried Chicken en als adviseur op dit gebied. Maar zijn sporen heeft hij pas echt verdiend bij Lidl, waar hij vanaf het prille begin bij de start van Lidl in Nederland gedurende bijna 25 jaar vorm heeft gegeven aan het vestigingsbeleid, beheer en expansie van winkelvestigingen. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar bestuurlijk-juridische aspecten en de mogelijkheden die de markt biedt voor de diverse branches in de detailhandel.

foto
Pieter van der Horst

Pieter is na zijn studie IMEM aan de NHTV in 2016 gestart bij Woningcorporatie Woonbedrijf in Eindhoven. Vervolgens is hij in 2018 overgestapt naar Compagnie Vastgoedontwikkeling (voorheen Schonck, Schul & Compagnie) waar hij gedurende 4,5 jaar als Projectontwikkelaar aan mooie projecten zoals Landgoed de Klokkenberg en de Galvanitas Fabriek heeft gewerkt. Als aanvullende studie heeft hij de NEPROM Leergang Projectontwikkeling doorlopen in 2021. Bij Rialto is Pieter verantwoordelijk voor ontwikkeltrajecten van centrumplannen.

Portret2
Kirsten Zijdeman

Na het voortijdig beëindigen van een studie Psychologie wegens o.a. een blessure ben ik me gaan verdiepen in het bedrijfsleven. Toen bleek dat het beviel en ik diverse doorgroeimogelijkheden kreeg ben ik een thuisstudie Moderne Bedrijfsadministratie gaan volgen. Gedurende die tijd werd ook mijn interesse gewekt in Excel en ben ik me er verder in gaan verdiepen. Vanaf 2010 heb ik bij Colliers gewerkt als Financieel Accountmanager en met die kennis en ervaring ben ik in 2023 begonnen bij Rialto Vastgoedontwikkeling. Hier ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van een aantal projecten, de financiële informatievoorziening en daar waar mogelijk het initiëren van verbetervoorstellen.